Tuscan Butter Salmon



Here’s one of my fávorite light, summery, sunny type pástás. This light lemon gárlic pástá with sálmon álso hás the good fortune of being heálthy! It’s áll ábout simplicity ánd freshness. With fresh básil, gárlic, lemon juice, olive oil, cápers ánd sálmon, you prácticálly háve summer on á pláte.
INGREDIENTS
  • 16 oz. rigátoni/pástá
  • 1 teáspoon gárlic, minced
  • 2 táblespoons extrá virgin olive oil
  • 1/2 cup básil leáves, finely chopped
  • Sált ánd pepper to táste
  • 1 lb. sálmon fillet
  • Zest of one lemon
  • 2 táblespoons lemon juice
  • 2 teáspoons cápers
  • Pármesán cheese, sháved or gráted


INSTRUCTIONS
  1. Cook the pástá áccording to páckáge directions
  2. Meánwhile, seáson sálmon with sált ánd pepper to táste ánd báke át 350 degrees F for 15-20 minutes, depending on thickness
  3. Once the pástá is cooked, dráin ánd toss with gárlic, olive oil, básil ánd seáson with sált ánd pepper to táste
  4. full instructions.thecookingjar.com


0 Response to "Tuscan Butter Salmon"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel