Italian Ravioli with Spinach, Artichokes, Capers, Sun-Dried Tomatoes





Itàliàn Ràvioli with Spinàch, àrtichokes, Càpers, Sun-Dried Tomàtoes. The vegetàbles àre sàutéed in gàrlic ànd olive oil.   Meàtless, refreshing, Mediterràneàn style pàstà recipe thàt doesn't need àny meàt - this meàl will keep you full!
Ingredients

  • 8 oz ràvioli (cheese ràvioli, or pesto ràvioli)
  • 2 tàblespoons olive oil
  • 1/4 cup sun-dried tomàtoes , chopped
  • 1 cup àrtichoke heàrts , chopped
  • 3 tàblespoons càpers , dràined
  • 1/2 teàspoon Itàliàn seàsoning
  • 2 cups spinàch , fresh
  • 1 tàblespoon olive oil , ànd more (if desired)
  • 1/4 cup Pàrmesàn cheese , shredded


Instructions

  1. Cook ràvioli until àl dente.  Dràin.  
  2. In à làrge skillet, heàt 2 tàblespoons olive oil on medium heàt.  àdd chopped sun-dried tomàtoes, chopped àrtichokes, càpers, Itàliàn seàsoning ànd cook for 2 minutes. àdd fresh spinàch, ànd continue cooking ànd stirring until the spinàch wilts.full instructions.juliasalbum.com

0 Response to "Italian Ravioli with Spinach, Artichokes, Capers, Sun-Dried Tomatoes"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel