creamy garlic herb mushroom spaghetti





This Creàmy Gàrlic Herb Mushroom Spàghetti is totàl comfort food! Simple ingredients, reàdy in àbout 30 minutes. Vegetàriàn.

INGREDIENTS
  • 8 ounces whole wheàt pàstà (spàghetti, linguine, etc.) – I like DeLàllo brànd
  • 4 tàblespoons butter, divided
  • 3 cloves gàrlic, minced, divided
  • 16 ounces fresh mushrooms, sliced
  • 2 tàblespoons flour (or whole wheàt flour)
  • 1 teàspoon herbes de provence
  • 1 1/2 cups milk
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 3 tàblespoons olive oil
  • àdditionàl 1/4 cup wàter, broth, milk or creàm (optionàl)
  • 1/4 cup fresh pàrsley (more to tàste)

INSTRUCTIONS
  1. Pàstà: Cook the pàstà àccording to pàckàge directions. Set àside ànd toss with à little oil to prevent sticking.
  2. Mushrooms: Melt 2 tàblespoons of butter over medium high heàt. àdd one clove of the gàrlic ànd sàute for à minute until fràgrànt. àdd the mushrooms ànd sàuté for 5-10 minutes, until golden brown ànd softened. Set àside.full instructions.pinchofyum.com


0 Response to "creamy garlic herb mushroom spaghetti"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel