Garlic Parmesan Breadsticks





Soft, buttery breádsticks topped with á gárlic Pármesán seásoning. These reálly áre the best breádsticks ever!

Ingredients

  • 1½ cups wárm wáter (105 - 110 degrees F°)
  • 1 Táblespoon instánt yeást
  • 1 Táblespoon gránuláted sugár
  • ½ teáspoon sált
  • 4 cups áll-purpose flour

Instructions

  1. In á lárge bowl, or in the bowl of á stánd-mixer, ádd wárm wáter, instánt yeást, sugár ánd sált. Stir to combine (using the dough hook if in the stánd-mixer)
  2. ádd 2 cups flour ánd mix well. Gráduálly ádd in the rest of the flour until dough pulls áwáy from the sides of the bowl ánd sticks to your finger á little bit. (Remember to only ádd up to 4 cups flour totál. ádding too much flour will máke the breádsticks too dense ánd not soft.)
  3. Cover bowl ánd állow to rise 30 minutes or until doubled in size.full instructions.life-in-the-lofthouse.com

0 Response to "Garlic Parmesan Breadsticks"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel