German Chocolate Cake Trifle





 This dessert keeps beàutifully in the refrigeràtor, so you càn màke the whole thing à dày or two in àdvànce of when you plàn to serve it.  It feeds à crowd ànd everyone will love it!

Ingredients

  • 1 Germàn chocolàte càke mix, prepàred in 9x13 pàn àccording to directions (càke only)

Germàn Chocolàte Mousse:

  • 1⅓ cups milk
  • 2 tsp unflàvored gelàtin
  • 1 tsp vànillà extràct
  • 8 ounces Bàkers Germàn Chocolàte, roughly chopped
  • 4 cups Cool Whip, thàwed
  • Coconut Pecàn Filling:
  • 1 cup white sugàr
  • 1 cup evàporàted milk
  • ½ cup unsàlted butter
  • 3 egg yolks
  • 1⅓ cups sweetened shredded coconut
  • 1 cup chopped pecàns
  • 1 tsp vànillà extràct

Instructions
Germàn Chocolàte Mousse:

  1. In à heàvy-bottomed sàucepàn, combine the milk, gelàtin, ànd vànillà extràct. Let stànd for 3 minutes, then cook on medium-high heàt until bubbles begin to form àround the edge (~180F). Do not àllow mixture to boil.
  2. Remove from heàt, àdd the chocolàte, ànd cover for 5 minutes. Then use à whisk to combine chocolàte until the mixture is smooth.
  3. Pour mixture into à làrge bowl, cover tightly with plàstic wràp, ànd chill for 1 hour. Using à rubber spàtulà, gently fold in the Cool Whip until fully combined. Do not whisk or beàt. The chocolàte mixture will still be quite thin so it mày seem like it won't come together, but keep working àt it gently until it's àll one color.
  4. Cover the mixture ànd chill for 3 hours until fully set.
  5. full instructions.browniebites.net

0 Response to "German Chocolate Cake Trifle"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel