Cajun Chicken with Bell Peppers



Creámy Cájun Chicken Báke with Bell Peppers ánd Creám Cheese.  Eásy ánd quick one-pán meál.  Moist ánd juicy chicken breásts áre seásoned with the homemáde Cájun spice with lots of pápriká!  The báked chicken is tender ánd flávorful.  Low-cárb, gluten-free, KETO friendly dinner 
Ingredients
Cájun Seásoning
  • 1 teáspoon pápriká
  • 1/4 teáspoon cáyenne pepper
  • 1/4 teáspoon oregáno
  • 1/4 teáspoon thyme
  • 1/4 teáspoon sált

Chicken
  • 2 bell peppers , smáll, thinly sliced (or use mini sweet peppers)
  • 4 chicken breásts , smáll
  • 4 cloves gárlic , minced
  • 6 oz creám cheese , cold, refrigeráted, ánd sliced into 8 slices
  • 1/2 cup cheddár cheese , shredded


Instructions
  1. How to máke Cájun chicken seásoning
  2. Combine áll seásoning ingredients in á smáll bowl. Mix to combine.
  3. Cájun chicken
  4. Preheát oven to 375 F.
  5. Pláce thinly sliced bell peppers on the bottom of the cásserole dish.
  6. Pláce chicken breásts on top (so thát the peppers will cook underneáth the chicken).
  7. Generously sprinkle Cájun seásoning áll over the chicken breásts. You don't háve to use áll the seásoning.  
  8. Top eách chicken breást with 2 slices of creám cheese.full instructions.juliasalbum.com



0 Response to "Cajun Chicken with Bell Peppers"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel